NEEM CONTACT MET ONS OP 0181 - 642 888

Fitness

M.Point beschikt over een sfeervolle fitnessruimte, met daarin een complete lijn kracht en cardio-apparatuur. Afhankelijk van uw eigen doelen stelt M.Point een persoonlijk trainingsprogramma voor u op. Het voordeel van fitnesstrainingen is dat ze volledig afgesteld zijn op uw persoonlijke wensen: niet alleen de inhoud van de trainingen, maar ook de tijden waarop u traint. U bent vrij te trainen wanneer (en hoe vaak!) het u uitkomt.

Small Group Training

Is Personal Training net een stapje te ver? Dan past Small Group Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en fun staan te allen tijde centraal.

  • Plezier door het gezamenlijk sporten
  • Een geweldige vetverbrander
  • Kort maar krachtig
  • Je traint alle spieren ( en zeker buik, billen, benen)
  • Kracht en conditie training
  • Grote variatie aan oefeningen
Lessen van vandaag

No upcoming events


Martin van Assendelft

Eigenaar - Personal Trainer - Fitnessinstructeur - Vitality Coach
Martin is de eigenaar van M.Point Life Style Center. Naast al zijn werkzaamheden om het Life Style Center te runnen, is Martin zelf ook nog regelmatig in de fitnessruimte en de groepslessen te vinden.

Joep van Beek

Fitnessinstructeur - Fitness Manager (in opleiding) - PT

Joep heeft de opleiding Sport en Bewegen en de opleiding tot Personal Trainer via de NASM succesvol afgerond, heeft gestudeerd voor beweegdeskundige diabetes en functionele houdingsspecialist. Daarnaast is hij bezig met de opleiding tot Fitness Manager.

Martin Nieuwstraten

Fitness- & Spinninginstructeur
Martin is één van M.Points full-time fitness- en spinninginstructeurs. Na het behalen van de MAVO heeft Martin de opleiding Sport en Bewegen succesvol afgerond. Naast het geven van zijn lessen bij M.Point ligt zijn passie bij het meedoen aan triathlons.
© Copyright M.Point
Website Realisatie: DiscoverDesign.nl