NEEM CONTACT MET ONS OP 0181 - 642 888

Fitwalk

Wandelen of lopen is niets nieuws. Vanaf het moment dat u 's morgens opstaat begint u al. U laat de hond uit, u doet uw boodschappen of u wandelt zomaar lekker door het park. Maar een gerichte wandeltraining in groepsverband kan een heel nieuwe openbaring zijn...

Vooral in de Verenigde Staten is wandelen een erg populaire aerobische sport. Misschien tegenwoordig wel meer nog dan het 'joggen' of hardlopen. Vooral omdat wandelen een zogenaamde 'low impact' training is, waarbij niet gesprongen wordt en de belasting op de gewrichten minimaal is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld hardlopen of aerobics, waarbij veelvuldig gesprongen wordt. Dit maakt wandelen uitermate geschikt voor diegenen die (nog) wat zwaarder zijn, seniore sporters en mensen die net beginnen met fitnesstraining.

Tijdens een Fitwalk training werkt u gericht aan de verbetering van de conditie van uw lichaam. Dat betekent dat u begint met een warming-up en eindigt met een cooling-down ter voorkoming van spierpijn. Tijdens de training komen verschillende bewegingsvormen aan bod zoals, bewegingen met de armen, sneller en langzamer wandelen, rekken & strekken. Soms wordt zelfs gebruikt gemaakt van kleine gewichtjes, zogenaamde dumbbels. En u zult merken, als u éénmaal een paar keer meegegaan bent, dan bent u verslaafd!


Martin van Assendelft

Eigenaar - Personal Trainer - Fitnessinstructeur - Vitality Coach
Martin is de eigenaar van M.Point Life Style Center. Naast al zijn werkzaamheden om het Life Style Center te runnen, is Martin zelf ook nog regelmatig in de fitnessruimte en de groepslessen te vinden.
© Copyright M.Point
Website Realisatie: DiscoverDesign.nl