NEEM CONTACT MET ONS OP 0181 - 642 888

Kids Lessen

Het is alom bekend; steeds minder kinderen bewegen...computer en TV hebben de plaats van buiten spelen en bewegen ingenomen! Het is belangrijk dat zij toch bewegen, daar kinderen steeds zwaarder worden. Tijd voor actie dus! Met plezier bewegen is de basis, hoe meer beweging, hoe beter! Bovendien is bewegen goed voor de motoriek en ter bevordering van de sociale vaardigheden.

Dus ook voor kinderen heeft M.Point een ruim aanbod aan sportieve mogelijkheden. De trainingen zijn alle in groepsverband en onder begeleiding en onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Er zijn zowel indoor- als outdoortrainingen.

Kids Fitness

Tijdens deze les krijgen de kinderen de mogelijkheid om de oefeningen in hun programma te laten veranderen, vernieuwen en uitleggen. Tevens krijgen ze de gelegenheid om zelf oefeningen te selecteren en uit te voeren onder begeleiding van de instructeur.

Kids Dance

Staat uw kind ook voor de spiegel te swingen en te dansen op muziek van nu? Bij M.Point is er voor elke leeftijdscategorie een geweldige kidsactiviteit waarin uw kind zich helemaal kan uitleven en zijn/haar danskwaliteiten kan ontplooien. Verschillende leeftijdsgroepen; 

  • Kids Dance  7-10 jaar; Een combinatie van aerobics en dans op muziek
  • Kids Dance  11-15 jaar; Een combinatie van aerobics en dans op muziek;
Lessen van vandaag

No upcoming events


Anique Schoonebeek

Kids Dance

Anique komt uit Barendrecht en zit in het tweede jaar van het Albeda Dans College. Dit is een allround dansopleiding die opleidt tot artiest in het commerciële werkveld. Hierbij kun je denken aan achtergronddansers bij televisieprogramma's als The Voice en Idols, of bij concerten als de Toppers. Maar ook bijvoorbeeld voor dansmodeshows, dinnershows en videoclips.

Joep van Beek

Fitnessinstructeur - Personal Trainer
Joep heeft de opleiding Sport en Bewegen en de opleiding tot Personal Trainer via de NASM succesvol afgerond en gaat verder studeren voor beweegdeskundige diabetes en functionele houdingsspecialist.
© Copyright M.Point
Website Realisatie: DiscoverDesign.nl