NEEM CONTACT MET ONS OP 0181 - 642 888

STRONG by Zumba®

STRONG by Zumba® maakt gebruik van de high intensity interval training methode zoals HIIT, maar krijgt een ‘Zumba® twist.’ Dit noemen we ‘HITTZ’ – High Intensity Tempo Training – Zumba® style. STRONG by Zumba® is een les die gemaakt is door Zumba® Fitness maar niet te vergelijken met de Zumba les. Tijdens Strong by Zumba wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht en er zitten geen latin- en danspassen in. Het tempo wordt opgeschroefd en deelnemers worden uitgedaagd om zichzelf sterker te maken. Vandaar de naam STRONG.

De oefeningen tijdens de les zijn een beetje te vergelijken met een les bootcamp, alleen doen we dit binnen, in een zaal. De oefeningen zijn het hoog houden van de knieën, het doen van burpees, jumping jacks, push-
ups, squats, lunges en kickboxen.

Het lijkt een hele lastige, moeilijke en ingewikkelde les maar dat is het absoluut niet! Iedereen kan instappen op zijn/haar eigen niveau. Een push up hoeft niet meteen de eerste les helemaal uitgevoerd te worden. De les is zo ontworpen dat deelnemers dit trainen en dat het na een aantal weken wel lukt een push up te doen. Van deze les worden de deelnemers sterker, hierdoor kan keer op keer de grens verlegd worden. Een enorm leuke uitdaging!


© Copyright M.Point
Website Realisatie: DiscoverDesign.nl