NEEM CONTACT MET ONS OP 0181 - 642 888

Yoga

Bent u altijd druk? Met werk, het gezin of met alle gedachten in uw hoofd? Dan is yoga wellicht iets voor u. Yoga zorgt voor innerlijke rust. U komt op een bewustere manier in het leven te staan en u zit lekkerder in uw vel, letterlijk en figuurlijk.
Lessen van vandaag

No upcoming events

Vinyasa

‘Vinyasa’ is een Sanskriet woord dat vrij vertaald staat voor ‘dingen in juiste volgorde zetten’.

Een Vinyasa les is opgebouwd in een bepaalde volgorde, dat naar een specifiek resultaat of effect toewerkt. Vinyasa is een serie van dynamische houdingen die je achter elkaar beoefent en laat samenwerken met de ademhaling om een bepaalt effect te krijgen.

Een van de bekendste Vinyasa’s is misschien wel de Zonnegroet. Dit is een typisch voorbeeld van een serie dynamische bewegingen waarbij de ademhaling centraal staat.

Yin Yang

Deze Yin Yang yogales begint met een korte ontspanningsoefening.
De nek- en schoudergordel worden gestretcht. Vervolgens de staande (balans) en zittende houdingen, welke als doel hebben de spieren te versterken en te stretchen.
De poses zullen verwerkt worden in de zonnegroet en daardoor wordt het een soort flow.
Aan het eind van de les zal er een ontspanning plaatsvinden, zodat je voldaan en relaxed naar huis zal gaan.

Power

Poweryoga is een relatief nieuwe vorm van yoga. Het werd pas in de jaren '30 ontwikkeld als een variant op de oudere Ashtanga Vinyasa Yoga, en vervolgens werden er nog elementen aan toegevoegd uit andere yogastromingen. De volgorde van de verschillende oefeningen ligt niet vast, waardoor iedere sessie weer anders is.

Club

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

© Copyright M.Point
Website Realisatie: DiscoverDesign.nl